Klubturnering 20.01.2019

Den 7. udgave af den årlige klubturnering for Næshøj, Galten og Aarhus Aadal Bridgeklubber løb af stablen søndag den 20.01.2019 i et smukt Framlev forsamlingshus. Næshøj bridgeklub var værter og gennemførte et velplanlagt og hyggeligt arrangement med deltagelse af 10 par fra hver klub fordelt i 3 rækker, så spillere på alle niveauer havde mulighed for at deltage. Lagkagen var fantastisk flot.

Efter at have ”udlånt” pokalen de sidste 3 år, vandt vores bridgehold en sikker sejr og tog dermed pokalen tilbage til Stavtrup Bridgecenter. Vi var så ublu at vinde alle 3 rækker og 6 ud af 9 præmier.

Det er Aarhus Aadals Bridgeklubs tur til at byde velkommen til sine naboklubber søndag den 19.01.2020. Det kan varmt anbefales at deltage. Kæmpe tak til Næshøj Bridgeklub for en herlig eftermiddag med bridge og samvær.

Her er lidt stemningsbilleder.