Nyhedsbrev 08.03.2019

Nyhedsbrev til Aarhus Bridgeklubs medlemmer

Resultatet af generalforsamlingen den 04.03.2019 viste, at der stadig er et flertal for tillid til bestyrelsens arbejde og bestyrelsen dermed kan fortsætte sit virke.

Dagen efter generalforsamlingen blev vi i bestyrelsen enige om at gøre et sidste forsøg på konstruktiv dialog mellem Jette, Victor og bestyrelsen.

Vi kontaktede onsdag morgen Sven Hagen Madsen, og han ville gerne være mediator.  Sven skrev senere tilbage:

”Forud for bridgen onsdag eftermiddag havde jeg en snak med Jette og Victor. De fastholder, at en forudsætning for, at de vil fortsætte deres arbejde i klubben er, at Hasse og Knud trækker sig øjeblikkeligt fra bestyrelsen.”

Desværre et kedeligt resultat.

Det har for mange, ikke mindst bestyrelsen, været en trist forestilling i en ganske almindelig forening, hvor der af alle ønskes at hovedfokus er bridgespil og hyggeligt socialt samvær.

Bestyrelsen er oppe på hesten igen og kigger fremad med håbet om, at vi i samarbejde med vores medlemmer får genetableret den fantastiske klub, vi har på Søholm.

MANGE BRIDGEHILSNER OG MED ØNSKE OM EN FORTSAT GOD SÆSON

BESTYRELSEN