Om klubben

Vi spiller i STAVTRUP BRIDGECENTER på Lokalcenter Søholm, Bispevej 70, 8260 Viby J. Der er gratis parkering, og bus 11 går lige til døren. Det er lyse moderne lokaler med god forplejning.

Vi er en ambitiøs og social bridgeklub (ca. 100 medlemmer) + begynderhold, hvor der er fokus på, at vi skal blive bedre bridgespillere og glæde os til hver spilledag. Vi spiller varierende bridgeturneringer herunder hold. Vi anvender udenlandsk IT-system, der sikrer, at resultater samt kortfordelinger foreligger på hjemmeside umiddelbart efter dagens afslutning. Vores bridgeudstyr moderniseres løbende, og vi har egen blandemaskine og anvender “Tablets”.

Gratis undervisning til hvert hold før spilstart, samt gratis kaffe og kage i pausen. Kontingentet er p.t. 350 kr./halvårligt. Eftermiddagsholdene kan nå at spise varm mad i cafeén til billig penge.

Spilledage sæson 2020/2021.

• Mandag eftermiddag kl. 13.00 – ca. 17.00
  • Mandag aften 18.45 – ca. 22.30 (undervisningsstart 18.15)
  • Onsdag eftermiddag 13.30 – 17.00 (undervisningsstart 12.45) Pga. madaften på Søholm spilles der fra 12.45 en gang om måneden i løbet af sæsonen. Hvilke dage vil blive oplyst senere
  • Begynderhold torsdag 17.00 – 18.30
  • Er et hold fyldt, kan man blive skrevet på venteliste og blive substitut
  • Sidste turneringsuge er uge 50 med fælles afslutning i uge 51. Intet spil i uge 42 (efterårsferien)
  • Gratis undervisning til hvert hold før spilstart, samt gratis kaffe og kage i pausen

Vi har yderligere medlemsaktiviteter som f.eks. ekstraundervisning, klubkampe, årlig golf-bridge (næste gang 13.09.20) samt weekendtur (tilmelding er i gang). Vores halvårsafslutninger er kendte for at være ret kreative og muntre.

Har du lyst til at være med i vores bridgeklub, kan du kontakte os enten på hjemmesiden, www.aarhusaadalbridgeklub.dk eller via formanden Knud Winther Dahl, knudwd@gmail.com eller 51 57 65 85.